Amplasat la cateva minute de centrul orasului Iasi, Hotelul Zimbru este o constructie relativ noua care combina facilitatile unui apartament clasic cu serviciile profesionale ale unui hotel.
Localizare: hotelul este situat vis-a-vis de centrul comercial Iulius Mall si la distanta de aprox. 2.5 km de principala atractie a orasului Iasi - Palatul Culturii.
Facilitati hotel: Hotelul, a carui constructie a fost finalizata in decembrie 2012, are o capacitate de 160 locuri in camere standard si garsoniere, si ofera clientilor care ii trec pragul: restaurant, sala de conferinte, Sali de evenimente si, nu in ultimul rand, punctul de plecare pentru a descoperi frumusetea dulcelui targ al Iesilor.
Facilitati camere: Garsonierele au 35 mp si ofera 2 paturi/pat matrimonial, instalatie de climatizare vara/iarna, Internet cablu + Wireless, LCD, cablu TV, telefon, cafetiera, cuptor cu microunde, frigider, vesela, tacamuri.


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion Bucuresti-Iasi Tarom 3N Bucuresti - Iasi; Transport Avion Iasi - Bucuresti TAROM 3N Iasi - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Zimbru (CB), Iasi, Romania

Solicita oferta