Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa del Sol


Descriere

Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa del Sol pune la dispoziție piscine in aer liber, printre care se numără o zonă pentru copii. Se oferă acces gratuit la o conexiune WiFi de mare viteză și o recepție cu program nonstop.

Satul Terrazas Costa del Sol este construit in jurul unei piețe principale frumoase, cu fantani și palmieri, care reflectă atmosfera regiunii Andaluzia.

In zilele potoase de căldură oaspeții se răcori in piscina infinită a satului, de unde se poate admira fantastică la Marea Mediterană și la impresionanta Stancă Gibraltar. De asemenea, aceștia pot alege să se bucure de soare pe plaja din apropiere, care include o zonă de plajă cu șezlonguri și un bar de tapas convenabil. La proprietate se oferă activități gratuite pentru copii.

Fiecare dintre apartamentele spațioase, cu aerul are decor elegant și modern, cu elemente maure locale. Fiecare dintre ele include o bucătărie utilată și are terasă mare mobilată. La un cost suplimentar, poate fi pus la dispoziție un seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie