Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olée Nerja Holiday Rentals by Fuerte Group


Descriere

Situat la 6 km de Nerja pe Costa del Sol, Olée Nerja Holiday Rentals by Fuerte Group se află la doar 300 de metri de o plajă mică. Fiecare apartament include o terasă cu vedere minunată la mare și WiFi gratuit.

Fiecare apartament cu aer condiționat de la Olée Nerja Holiday Rentals are o zonă de living spațioasă cu TV prin satelit. Bucătăriile moderne includ un cuptor, plită ceramică și mașină de spălat vase, precum și o mașină de spălat și uscător de rufe. Apartamentele au, de asemenea, acces direct la parcarea subterană a complexului, disponibilă la un cost suplimentar.

Complexul Olée Nerja Holiday Rentals by Fuerte Group are piscine in aer liber, cu șezlonguri și umbrele. Check-in online este disponibil pentru oaspeți.

Apartamentele Olée Nerja Holiday Rentals se află la aproximativ 4 km de Torrox, un oraș tipic andaluz văruit in alb. Regiunea este renumită pentru mancarea sa delicioasă. Málaga și aeroportul său sunt la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina, iar Granada este la 112 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie