Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Maria


Descriere

Acest hotel din Sorrento oferă piscină și terasă pe acoperiș, cu vedere la Muntele Vezuviu și Golful Napoli. Portul Sorrento se află la aproximativ 15 minute de mers pe jos.

Hotelul Villa Maria are camere mobilate simplu, cu aer condiționat și TV cu canale prin satelit. Unele camere oferă vedere la mare. Accesul la Wi-Fi este gratuit in zonele publice ale hotelului.

Terasa de la ultimul etaj al Hotelului Villa Maria oferă sezlonguri si cadă cu hidromasaj. Puteți savura băuturi si preparate usoare specifice regiunii Campania la barul de la piscină. Este disponibilă o sală de gimnastică interioară mică.

Restaurantul de la Villa Maria serveste preparate italiene clasice si specialităti din zona Sorrento. Micul dejun este un bufet tipic italian servit pană la ora 10:00.

Situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Piazza Tasso, Villa Maria se află aproape de o varietate de magazine, cafenele si restaurante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.