Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul are o piscină, bar la piscină, restaurant, etc. Apartamentele nu au chicineta, numai studiourile au. Toate camerele au balcon, baie, uscator de par, telefon, TV prin satelit, AC, mini-bar, radio și seif.

Localizare

Hotelul Potos este situat într-una dintre cele mai frumoase statiuni din Thassos. Hotelul se află la numai 100 de metri de centrul statiunii Limenas, cu magazine, baruri și taverne, într-o zonă liniștită.

Facilitati generale

 Hotelul dispune de o piscina exterioara cu sezlonguri & umbrele, piscina pentru copii, restaurant, bar principal, bar la piscina, conexiune internet Wi-Fi in locuri publice (gratuit), aer conditionat in spatii publice, loc de joaca, animatie, acces cu animale de companie (max. 5 kg), posibilitati de parcare.

Facilitati camere

Camerele au in dotare: grup sanitar propriu, aer conditionat, Tv, uscator de par, frigider gen minibar in unele camere, pat pentru bebelusi (la cerere) si balcoane cu vedere spre piscina, mare sau spre gradina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.