Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Delta 4* este situat pe promenada Dunarii, in centrul orasului Tulcea, si in relativa apropiere de gara feroviara, de gara fluviala, de statiile de transport cu autocarul, muzee si alte institutii. Hotelul Delta 3 stele, se afla situat in centrul orasului Tulcea, pe faleza fluviului Dunarea, alaturi de Restaurantul Delta si de Hotelul Delta 4 stele.
Descriere: Camerele hotelului sunt utilate modern si ofera o priveliste minunata asupra Dunarii.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Delta vine in intampinarea oaspetilor sai si cu spatii special amenajate pentru relaxare: piscina acoperita cu apa calda, sala de sport, Sali de mesaj, sauna, jacuzzi.

Cazare: Hotelurile Delta sunt singurele hoteluri din Tulcea care iti pun la dispozitie camere cu balcon cu vedere la Dunre si acces gratuit la Centrul Spa cu piscin interioar.:

Delta 3* (Cladirea A) - punem la dispozitie 71 camere de cazare la standard de 3*, dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului in cladirea A, dintre care:
- 62 Camere Standard cu pat dublu sau dou paturi separate
- 9 Camere triple

Delta 4*(Cladirea B) - De la terase si baruri cu privelisti impresionante ctre port si restaurante recunoscute pentru preparate savuroase, la singurul centru spa cu piscin interioar din oras, sli de conferinte elegante si excursii aventuroase in Delt, vei descoperi locul ideal pentru o experient de rsft si incantare!

Accesul in parcare si in Hotelul Delta 4 stele se face din sensul giratoriu pentru cladirea B si din strada Isaccei (parcarea cu bariere), pentru cladirea A. iti punem la dispozitie 140 de spatii de cazare dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului, in 2 corpuri de cladire, dintre care
- 5 apartamente Junior Suite
- 7 camere DeLuxe,
- 3 camere Superioare,
- 121 Camere Standard
- 4 camere Standard Comunicante pentru persoane cu dizabilitti si insotitorii acestora.

Restaurant: La restaurantul Delta s v bucurati de o experient gastronomic romaneasc, dar si de aromele si savoarea buctriei internationale, in confort si ambiant intim. Specialittile din peste de ap dulce v vor lsa o amintire de neuitat.
Terasa restaurantului v propune rcoare pe malul Dunrii, pe parcursul zilelor toride de var, si privelisti spectaculoase cu apusurile de soare oglindite in apa fluviului.
Restaurantul Delta se compune din:
- 3 saloane de evenimente (Restaurant Delta si Laguna Ballroom, care se despart printr-un perete modular profesional, si Delta Grand Ballroom, situat la etajul 1 al cldirii restaurantului, deasupra primelor dou saloane)- 2 saloane de mic dejun, cate unul in ambele hoteluri
- o teras semi-inchis, in Hotel Delta 3*
- o teras deschis, in perimetrul salonului Restaurant Delta


Agrement: Extraordinare excursii chiar in inima naturii, privelisti magnifice la cele mai inalte standarde cu cele trei nave ale hotelului: CAMENA, STRUZU, DELTA.

Facilitati:
- echipament pentru exercitii de tonifiere cardiovasculare, amenajari spatioase si functionale,
- jacuzzi
- sauna uscata
- una din cele mai noi atractii ale hotelului o reprezinta si piscina interioara, modernizata.
- barul, renumit pentru atmosfera sa calda si placuta. Este locul perfect unde sa va bucurati de cocktailurile dumneavoastra preferate in timp ce va relaxati cu colegii sau prietenii, sau pur ai simplu incheiati o seara minunata.- acces gratuit la WiFi

Servicii cu plata:
- 2 sali de conferinte dotata cu: aer conditionat, retro proiector, video proiector, ecran pentru proiectie, flip chart.
- bazinul de inot de clasa europeana ai echipamentul pentru exercitii fizice. Bazinul are statutul de echipament de arta, iar apa este filtrata si incalzita la 30 grade Celsius.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie