Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Hotel (Potos)


Descriere

Spatiile de cazare spatioase si luxoase ale Hotelului Atrium includ camere mobilate cu gust si suite cu toate comoditatile dorite, dela hydro-masaj la acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele si suitele Hotelului Atrium din Potos, Thassos sunt proiectate pentru a proteja intimitatea individuala si familiile. Placute, luminoase si aerisite, camerele si suitele au fiecare un balcon sau veranda pentru a putea capta la maximum senzatiile verii. Acest spatiu de cazare de lux din Thassos, langa Limenaria, creeaza atmosfera ideala pentru o vacanta in Potos.

Localizare

Hotelul Atrium Hotel Thassos este situat lângă plajă, la 600 de metri de satul Potos şi este înconjurat de vegetaţie luxuriantă. Centrul oraşului Thassos şi portul Limenas se află la 42 km de hotelul de 4 stele Atrium Hotel Thassos. 

Facilitati generale

Restaurantul Olive Garden, situat lângă o livadă de măslini, serveşte un mic dejun tip bufet şi preparate din bucătăria mediteraneană, în timp ce o tavernă à la carte oferă preparate din fructe de mare pe malul mării. Hotelul are piscină, centru de fitness, săli de tratamente, saună şi Wi-Fi gratuit, pe langa toate acestea hotelul are amenajat un loc de joaca pentru copii.

Recepţia cu program non stop poate să ofere asistenţă pentru închirieri auto şi de biciclete. Şezlonguri şi umbrele de soare gratuite înconjoară piscina şi zona de plajă.

Facilitati camere

Toate spaţiile de cazare de la Atrium Hotel Thassos au aer condiţionat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, minibar şi seif. Fiecare are baie cu uscător de păr. Unele sunt dispuse pe două niveluri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.